ΙΣΤΟΡΙΚΟ | ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑΣ Α. Ε.

Η έναρξη της λειτουργίας της εταιρείας χρονολογείται από το 1962 με αντικείμενο την πώληση οικοδομικών χρωμάτων και εργαλείων. Το 1982 ιδρύεται η εταιρεία Μιχ. Μικρομάστορας & Σια Ο.Ε. με αντικείμενο την πώληση χρωμάτων αυτοκινήτων. Μετά από 10 έτη (1992) η εταιρεία Μιχ. Μικρομάστορας & Σια Ο.Ε. μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Μιχ. Μικρομάστορας Α.Ε. η οποία λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία Μικρομάστορας ΑΕ έχει αντικείμενο εργασίας την διανομή των προϊόντων Sikkens & Lesonal, αλλά και την αντιπροσώπευση και διανομή στην ελληνική αγορά οίκων του εξωτερικού που απευθύνονται στα Φανοποιεία - Βαφεία ( όπως Λειαντικά, Χημικά, Μηχανήματα, Προϊόντα προστασίας εργαζομένων, Εργαλεία, Μικροαναλώσιμα κ.λ.π.)

Στόχος μετά από τα τόσα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, είναι να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της, την πλέον καλύτερη ποιότητα προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών. Η εμπειρία των εκπροσώπων της αλλά και οι άμεσες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους οίκους που αντιπροσωπεύει δίνουν ένα αποτέλεσμα επιτυχίας που την τοποθετούν στις πρώτες 10 καλύτερες εταιρείες στον χώρο του Αυτοκινήτου.

Η πώληση των προϊόντων των οίκων που αντιπροσωπεύει γίνεται μέσα από επιλεγμένα σημεία, ιδιαίτερα στην επαρχία αλλά και στην Αττική, ή με άμεση αποστολή κατ' ευθείαν από την εταιρεία μας προς συγκεκριμένους πελάτες.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Μικρομάστορας